Organisatie

De Raad van Commissarissen van HeadFirst Source Group bestaat uit mr. F.C. Lagerveld (1961) en drs. P.P.F. de Vries (1967).

mr. F.C. Lagerveld

De heer Lagerveld is sinds 2003 senior consultant en partner bij de WissemaGroup in Den Haag en was van 2009 tot juni 2011 tevens senior director bij Value8 N.V. te Bussum. Hiervoor heeft de heer Lagerveld sinds 1987 verschillende management- en directiefuncties vervuld binnen TNT N.V. en haar rechtsvoorgangers. Eerder bekleedde de heer Lagerveld diverse bestuursfuncties, onder andere was hij lid van de Raad van Commissarissen van Air Consultants Europe B.V., Ceradis B.V. en voorzitter van de raad van commissarissen van het beursgenoteerde Fornix BioSciences N.V. De heer Lagerveld bezit geen aandelen en/of opties HeadFirst Source Group. De heer Lagerveld is tevens bestuurder bij diverse goede doelen organisaties.

drs. P.P.F. de Vries

De heer De Vries heeft uitgebreide ervaring op het gebied van beursgenoteerde ondernemingen. De heer De Vries was – voordat hij Value8 oprichtte – gedurende achttien jaar (1989-2007) verbonden aan de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). De laatste twaalf jaar daarvan was hij directeur van de VEB. De heer De Vries studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (1985-1991). Hij was verder voorzitter van de pan-Europese organisatie van aandeelhoudersverenigingen Euroshareholders (2005-2010), lid van het Market Participants Panel van de pan-Europese beurstoezichtorganisatie CESR (2003-2010), commissaris van EDCC N.V., de huidige Source Group N.V., (2009-2011), bestuurder van rechtsvoorgangers van Novisource NV (2011-2012 en 12 december 2013-29 januari 2014).

De heer De Vries is lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Juliana Kinderziekenhuis. Naast zijn functie als CEO van Value8 is de heer De Vries momenteel bestuurder bij Sucraf en NedSense enterprises N.V. en niet-uitvoerend bestuurder van IEX Group N.V. Verder is hij commissaris bij SnowWorld NV en Euronext Amsterdam N.V.

Raad van Bestuur

De Directie van Source Group N.V. wordt gevoerd door BK Group Curaçao NV, Willemstad, Curaçao.

Statuten

U kunt de statuten van HeadFirst Source Group hier downloaden.

Adres

HeadFirst Source Group N.V.
Schouwburgweg 5
Willemstad
Curaçao