Organisatie

De Raad van Commissarissen van HeadFirst Source Group bestaat uit mr. F.C. Lagerveld (1961), drs. P.P.F. de Vries (1967) en mvr. E. Kortlang (1962)

mr. F.C. Lagerveld

De heer Lagerveld is sinds 2003 senior consultant en partner bij de WissemaGroup in Den Haag. Hij is specialist in strategie en business development, change management, human resources en bestuur. De heer Lagerveld is tevens bestuurder bij diverse goede doelen organisaties. Van 2009 tot juni 2011 was hij senior director bij Value8 N.V. in Bussum. Hiervoor heeft de heer Lagerveld sinds 1987 verschillende management- en directiefuncties vervuld binnen TNT N.V. en haar rechtsvoorgangers. Eerder was hij lid van de Raad van Commissarissen van Air Consultants Europe B.V., Ceradis B.V. en voorzitter van de raad van commissarissen van het beursgenoteerde Fornix BioSciences N.V. De heer Lagerveld bezit geen aandelen en/of opties HeadFirst Source Group.

drs. P.P.F. de Vries

De heer De Vries heeft uitgebreide ervaring op het gebied van beursgenoteerde ondernemingen. Hij is bestuursvoorzitter van Value8 N.V. in Bussum,  bestuurder van Sucraf N.V. en MKB NedSense N.V. en niet-uitvoerend bestuurder van IEX Group N.V. Verder is hij commissaris bij SnowWorld N.V. en lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Juliana Kinderziekenhuis. Hij was, voordat hij Value8 oprichtte, gedurende achttien jaar (1989-2007) verbonden aan de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). De laatste twaalf jaar in de rol van directeur van VEB. De heer De Vries was tot en met 2017 tevens commissaris van Euronext Amsterdam N.V. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Mvr. E. Kortlang

Mevrouw Erna Kortlang is als notaris en partner verbonden aan TeekensKarstens advocaten notarissen in Leiden. Zij heeft Nederlands recht en notarieel recht gestudeerd en heeft veel bestuurlijke ervaring, ook in toezicht functies, zowel in haar eigen beroepsgroep als daarbuiten. Mevrouw Kortlang bezit geen aandelen en/of opties HeadFirst Source Group.

 

 

 

Raad van Bestuur

De Directie van Source Group N.V. wordt gevoerd door BK Group Curaçao NV, Willemstad, Curaçao.

Statuten

U kunt de statuten van HeadFirst Source Group hier downloaden.

Adres

HeadFirst Source Group N.V.
Schouwburgweg 5
Willemstad
Curaçao